Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، پیش ثبت‌نام اینترنتی مدارس شاهد در پایه هفتم تا روز جمعه، دهم تیرماه ادامه دارد. همچنین به علت آماده نبودن نتایج هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم، زمان پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ که قرار بود از اول تیرماه انجام شود به زمان دیگری موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، متقاضیان می‌توانند با ورود به درگاه اینترنتی به نشانی https://pada.medu.ir/#/home  نسبت به ثبت نام در پایه‌ هفتم اقدام کنند.

بدیهی است پس از اتمام مهلت مقرر، دانش‌آموزانی که امتیاز لازم را کسب کرده‌ باشند با اطلاع رسانی که از طریق مدرسه صورت خواهد گرفت، برای ارائه مدارک و تکمیل مراحل ثبت نام به مدرسه مراجعه خواهند کرد. در درگاه اینترنتی مذکور نیز تاکید شده است که کلیه مراحل پیش ثبت نام و اعلام نتایج تنها از طریق این سامانه است و مراجعه به سایتهای دیگر مرجع قانونی نیست.

همچنین با توجه به محدویت ظرفیت ثبت‌نام مدارس شاهد خواسته شده بنا به ضرورت در آموزشگاهای دیگر غیر از شاهد نیز ثبت نام انجام دهید. 

اداره کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش از والدین خواسته است که در انتخاب مدرسه مورد نظر جهت پیش ثبت نام دقت لازم را اعمال دارند، زیرا در غیر این صورت احتمال رد شدن تقاضای ثبت نام توسط مدرسه انتخاب شده وجود دارد.

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، بازه زمانی پیش ثبت‌نام مدارس شاهد درسراسر کشور به این ترتیب است:

- پایه اول ابتدایی: از ۱۱ تا ۳۱ خرداد 

- پایه هفتم (دوره اول متوسطه): از ۲۱خرداد ماه لغایت دهم تیر ماه

- پایه دهم (دوره دوم متوسطه): وزارت آموزش و پرورش طی اطلاعیه‌ای امروز از تغییر زمان پیش ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ نیز خبر داده و علت آن را آماده نبودن نتایج هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم ذکر و ثبت‌نام را به زمان دیگری موکول کرده است.

- پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان میان‌پایه مدارس شاهد، به صورت حضوری در مدارس، از اول تا دهم مردادماه ادامه دارد.

ضوابط ثبت‌نام، مبلغ کمک سرانه  و سایر شرایط ثبت نام در مدارس شاهد را از طریق این لینک مطالعه کنید.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت نام مدارس شاهد ثبت نام پایه دهم مدارس شاهد وزارت آموزش و پرورش پیش ثبت نام مدارس شاهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا / اعلام سن ثبت‌نام
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود