Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ‌امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان آخرین ‌جزئیات ثبت نام دانش آموزان مقطع ابتدایی، میان پایه ‌و متوسطه مدارس شاهد، گروه های جامعه هدف این مدارس برای ‌ثبت نام و نحوه امتیاز بندی دانش آموزان ‌را تشریح کرد.

مرضیه ذاکری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص وضعیت ثبت نام دانش آموزان برای مدارس شاهد، اظهار کرد: قرار بود ثبت نام مدارس شاهد از اول خرداد ماه شروع شود، اما به دلیل اینکه سیاست وزارت آموزش و پرورش مبنی بر یکپارچه بودن سامانه ثبت نام سیدا از درگاه پادا بوده است، برای مدارس شاهد هم استثنا قائل نشدند و ثبت نام‌ها از طریق این سامانه صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قبلاً سامانه سجا برای ثبت نام هم وجود داشت، افزود: این سامانه کامل بود اما با سیاست‌های جدید وزارت آموزش و پرورش و تغییر سامانه اعلام شد ثبت نام دانش آموزان مدارس شاهد از هشتم خردادماه باشد، به دلیل ایجاد اشکال‌هایی در سامانه زمان ثبت نام تغییر پیدا کرد.

دو گروه دانش آموز هدف ثبت نام در مدارس شاهد هستند

رئیس امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: ثبت نام دانش آموزان در مدارس شاهد به صورت امتیازبندی است، دو گروه دانش آموز برای ثبت نام جامعه هدف موردنظر هستند، گروه اول طرح شاهد شامل فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان (بالای ۲۵ درصد) و فرزندان آزادگان هستند که می‌توانند بدون در نظر گرفتن محدوده هر مکانی که مدرسه شاهد وجود دارد در هر مقطعی متقاضی ثبت نام باشند.

ذاکری تاکید کرد: اما گروه دوم اولویت ثبت نام در مدارس شاهد، ایثارگران هستند، فرزندان جانباز زیر ۲۵ درصد و گروه‌هایی که امتیاز آنها در ۱۷ بند یک فرم مانند نوه شهید، برادر شهید، خواهر شهید، نوه ایثارگر و دانش آموزانی که حافظ قرآن هستند برای روند ثبت نام محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: این دو گروه ثبت نام اولیه را از طریق ورود به درگاه پادا برای ثبت نام‌های دانش آموزان جدید مدارس شاهد پایه اول ابتدایی انجام می‌دهند، سپس مطابق ۱۷ بند فرم امتیازهای خود را لحاظ می‌کنند، بعد از وارد کردن امتیازها مدرسه موردنظر را انتخاب کرده و مدیران مدارس شرایط ثبت نام آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

رئیس امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: مدیر مدرسه در مدت دو هفته این امتیازها را بررسی کرده و از دانش آموز مستندات را برای ثبت نام درخواست می‌کند، ثبت نام دانش آموزان گروه اول طرح شاهد قطعی است، اما گروه دوم که اولویت ایثارگران را دارند مستندات آنها بررسی شده و با پیامکی به خانواده‌ها اعلام می‌کنند که فرزند آنها برای ثبت نام در مدرسه موردنظر پذیرفته شده است یا اینکه نتوانستند امتیاز حدنصاب را کسب کنند و باید دانش آموز را در مدارس دیگر ثبت نام کنند.

ذاکری با اشاره به اینکه پیش ثبت نام پایه اول مدارس ابتدایی شاهد قبلاً به وسیله تعدادی از والدین انجام شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تاریخ ثبت نام تغییر پیدا کرده و کسانی که قبل از تاریخ ۱۲ خردادماه وارد این درگاه شده و ثبت نام دانش آموز را انجام دادند، در حال حاضر ثبت نام آنها هیچ اعتباری ندارد و طی مکاتبه‌ای که با وزارت آموزش و پرورش داشتیم، اعلام شده است با ارسال پیامکی به والدین اعلام می‌شود که شما قبل از ۱۲ خردادماه ثبت نام دانش آموز را انجام دادید و باید یکبار دیگر وارد درگاه پادا شوید و ثبت نام دانش آموز خود را دوباره انجام دهید.

زمان ثبت نام مدارس شاهد در استان اصفهان

وی در مورد آمار دانش آموزان مدارس شاهد در سال گذشته، تصریح کرد: کل دانش آموزان طرح پراکنده شاهد قریب به هزار و ۴۰۰ نفر و دانش آموزان مدارس شاهد حدود ۲۲ هزار نفر است، تعداد مدارس شاهد در استان اصفهان ۷۳ مدرسه است در ناحیه شش آموزش و پرورش مدرسه شاهد نداریم اما در نواحی یک تا پنج مدارس شاهد برای ثبت نام دانش آموزان وجود دارد.

رئیس امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های نجف آباد، فلاورجان، زرین شهر، مبارکه، فولاد شهر، خمینی شهر، شهرضا، کاشان، مبارکه مدرسه شاهد داریم و افتتاح اولین مدرسه شاهد را در شاهین شهر برای اول مهر خواهیم داشت.

وی در مورد ثبت نام دانش آموزان در مدارس شاهد به خانواده‌ها، توصیه کرد: والدین برای ثبت نام دانش آموزان در مدارس عجله نکنند، هیچ امتیازی برای افرادی که اول یا آخر ثبت نام کنند وجود ندارد، تلاش می‌کنیم بدون حاشیه و اینکه خانواده‌ها دغدغه‌ای داشته باشند ثبت نام‌ها انجام می‌شود، به دلیل تغییر سامانه، ثبت نام به تأخیر افتاده است، اما سعی داریم به نحو مطلوبی دغدغه خانواده‌ها را برای ثبت نام فرزندان برطرف کنیم.

ذاکری تاکید کرد: خانواده‌ها تا ۲۵ خردادماه فرصت دارند که دانش آموز مقطع ابتدایی را در مدارس شاهد ثبت نام کنند، از ۲۲ خردادماه ثبت نام مقطع متوسطه شروع می‌شود و از اول تیرماه هم ثبت نام دانش آموزان متوسطه دوم را آغاز می‌کنیم، برای دانش آموزان میان پایه ثبت نام‌ها از اول مردادماه به صورت حضوری است.

رئیس امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: نکته حائز اهمیت اینکه دانش آموزان فقط مدرسه شاهد را برای ثبت نام انتخاب نکنند، گروه دوم باید حد نصاب امتیازبندی را برای ثبت نام کسب کنند، لازم است که این گروه از دانش آموزان در مدرسه دیگری هم ثبت نام داشته باشند تا در صورت کسب نکردن حد نصاب امتیازی بندی مدارس شاهد، حق آنها برای ثبت نام در مدارس دیگر ضایع نشود.

کد خبر 498903

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ثبت نام مدارس شاهد دانش آموزان آغاز سال تحصیلی جدید والدين آموزش و پرورش فرزندان شرایط ثبت نام مدارس شاهد ثبت نام ایثارگران جانبازان اموزش ابتدایی دانش آموزان دوره متوسطه مدارس شاهد وزارت آموزش و پرورش زمان ثبت نام مدارس شاهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش آموزان مدارس شاهد ثبت نام دانش آموزان ثبت نام دانش آموز برای ثبت نام دانش آموزان مدارس شاهد خانواده ها مدرسه شاهد ثبت نام ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود