Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم حدادی با بیان اینکه ثبت نام نوآموزان پایه اول حضوری است، گفت: والدین باید به منظور جلوگیری از تجمع نسبت به نوبت گیری تلفنی و یا اینترنتی در مدارس محدوده جغرافیایی خود اقدام و سپس به مدارس مراجعه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم حدادی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت در خصوص ثبت نام نوآموزان  پایه اول  ابتدایی، گفت: فرایند ثبت نام این دانش آموزان در مدارس به جهت تشکیل پرونده به صورت حضوری است  و والدین باید به منظور جلوگیری از تجمع نسبت به نوبت گیری تلفنی و یا اینترنتی در مدارس محدوده جغرافیایی خود اقدام و سپس براساس نوبت تعیین شده  به مدارس مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص شرط سنی ثبت نام در پایه اول بیان کرد: تمامی متولدین یک مهرماه سال 94 و قبل آن به شرط آنکه شرایط لازم التعلیمی را داشته باشند می توانند در پایه اول ثبت نام شوند وهمچنین تمامی کودکان بازمانده از تحصیل نیز مشمول ثبت نام هستند.

حدادی در رابطه با شرایط دانش آموزانی که  دوره پیش دبستانی را نگذرانده اند؛ افزود: تمامی این دانش آموزان برای ورود به پایه اول  ملزوم به گذراندن یک دوره کوتاه مدت آموزشی تا قبل از پایان شهریور ماه هستند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل استان سمنان در مورد زمان بندی انجام ثبت نام اظهار کرد: به منظور جلوگیری از ازدحام  یک روز خاص به عنوان شروع  زمان ثبت نام اعلام نشده و تمامی شهرستان ها  اولیاء می توانند در بازه زمانی 8 الی 25 خرداد نسبت به ثبت نام فرزندان خود اقدام کنند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ثبت نام در میان پایه ها به صورت خودکار و پس از اعلام قبولی انجام می شود و دانش آموزان در پایه بالاتر همان مدرسه ثبت نام می شوند و نیاز به مراجعه حضوری دانش آموزان و یا والدین آنها نیست.

حدادی با بیان اینکه  رویه ثبت نام در مدارس شاهد تغییر کرده و دیگر در سامانه سجام انجام نمی گیرد، اظهار داشت: در سامانه پادا طرحی برای درخواست مدارس شاهد در حال انجام است که به محض بارگذاری اطلاع رسانی های لازم صورت می گیرد.

وی همچنین به خانواده های علاقه مند به ثبت نام در مدارس شاهد توصیه کرد تا زمان بارگذاری نهایی سایت شاهد نسبت به ثبت نام در مدارس عادی محدوده جغرافیایی خود اقدام کنند تا مواردی مانند تهیه کتب درسی و سنجش نوآموزان انجام گیرد و به دلیل تاخیر در ثبت نام دانش آموزان ازاین موارد جا نمانند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل استان سمنان در مورد دریافت وجه در مدارس خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان  مدارس دولتی  اجازه دریافت وجه و یا تعهد هزینه ندارند و تمام هزینه ها به عنوان فوق برنامه و یا خدمات آموزشی و پرورشی باید در طو ل سال تحصیلی و براساس مصوبات جلسات انجمن اولیا و مربیان مدارس دریافت شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس شاهد ثبت نام خود اقدام پایه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود